page_banner

tala fou

Poto Jinshagu ava malosi, pelu e faatatau i le 10,000 tone |O le vaega lona lua o le Jinshagu liquor 10,000-tono galuega fa'atekonolosi suiga fa'atekonolosi fa'amae'aina manuia!

I le taeao o Setema 15, sa manino le lagi ma sa malu le savili.

O le sauniga faʻaulu o le tino autu o le vaega lona lua o le JinshaGu Liquor 10,000-ton suiga faʻatekonolosi poloketi na faia i le nofoaga o le fausiaina o le galuega o le ava.

Ruan Yongli, Inisinia Sili o JinshaGu Liquor, Chen Zaifu, Sui Faatonu o Galuega, Zhang Zhigang, Sui Faatonu o Gaosiga, Zhou Kunpeng, Sui Pule Sili o Overseas Marketing Center, taitai e pulea atinae tetele i totonu o le ava, taitai i inisinia e fesootai galuega faatino, ma sili atu i le 100 tagata faigaluega ava sa auai i le sauniga topping.

Tatou fa'afeiloa'i le taimi fiafia o le tapuni fa'atasi.

Wisdom JinShaGu Liquor-1
Wisdom JinShaGu Liquor-2

O le vaega atoa o le fausiaina o le vaega lona lua o le JinshaGu Liquor 10,000-ton Technical Reform Project e 13,500 sikuea mita, e aofia ai le 3 Taotan faleteuoloa ma 2 koji-faia a'oga.

A maeʻa ona tuʻuina atoatoa i le gaosiga, o le gaosiga faʻaletausaga o le JinshaGu Liquor o le a faʻalatalata atu i le 10,000 tone, ma o le malosi e teu ai le ava malosi o le a oʻo atu foi i le sili atu i le 20,000 tone.

Talu mai le faalauiloaina aloaia o le vaega lona lua o le 10,000 tone suiga faatekinolosi poloketi i le amataga o le 2020, o le Jinshagu ava sa i luga o le lisi o le "Afe Atina'e Toefuataiga" i Guizhou Province mo le tele o taimi, ma ua manumalo i le tausiga, gauai ma lagolago malosi a le malo ma matagaluega agavaa eseese.

E ala i taumafaiga faʻatasi a vaega uma o loʻo auai, i lalo o le nofoaga o le saogalemu muamua ma le lelei muamua, o le fausaga autu o le fausiaina o le vaega lona lua o le 10,000-tono suiga faʻatekonolosi ma faʻalauteleina galuega o le ava ua faʻagasolo malie, ma o le pito i luga na maeʻa manuia. i luga ole taimi faatulagaina.

Wisdom JinShaGu Liquor-3
Wisdom JinShaGu Liquor-4

O le fa'ai'uga manuia o le vaega lona lua o le poloketi suiga fa'atekonolosi 10,000 tone ua fa'ailogaina ai le malosi ma le mautinoa o le JinshaGu Liquor e aga'i atu i le "kalapu e sefulu afe tone" i le saoasaoa atoa.

O le a tu'uina atu ai foi se faavae mautu mo le gaosiga gafatia mo le lumana'i "Ten Thousand Tons of Smart Liquor City".

I le sauniga o le mea na tupu, faatasi ai ma le leo o faʻafeiloaʻiga fiafia, o le vaega lona lua o le JinshaGu Liquor 10,000-ton suiga faatekinolosi ma le faʻalauteleina o le poloketi na tapunia aloaia.


Taimi meli: Sep-16-2021