page_banner

tala fou

Alu sa'o i le Fa'ailoga Fa'ailoga a Panama Na manumalo le JinshaGu Liquor i le Taui Sili!

O Tesema 1, 2021, na faia ai le 106th American Panama Pacific World Expo Awards Ceremony (Saina) i Haikou, Hainan.I le avea ai o se faailoga manumalo auro sili, Jinshagu ava na valaʻaulia e auai i lenei mea.O le pule sili o Zhongtai, Mr. Su Hongshan, na fai ma sui o Jinsha O le gu liquor na mauaina le pine ma faia se lauga taliaina.

Ua tuulima i lalo le atamai, ma ua toe manumalo ai le manogi o le sosi Saina i le lalolagi

Talu mai le 1915, o le Panama Universal (International) Exposition na faia mo le 106 taimi sosoo.Na afua mai i le Iunaite Setete, ae le o le Iunaite Setete, ae o le lalolagi.Ua ta'ua o "se tasi o faailoga tetele faavaomalo e tolu" e le aufaasālalau a Saina ma fafo (Oscars i aganuu ma faatufugaga, Nobel Prize in Social and Natural Sciences, Panama Prize in Business and Industry).

Mo le silia ma le 100 tausaga, o Panama o loʻo i ai se taʻutaʻua le mafaʻailogaina ma ua lauiloa lautele e atunuu, soʻo se ituaiga olaga ma vasega lautele.Ose fa'aaliga o oloa fa'alelalolagi ma fa'ailoga taui.O ituaiga tulaga maualuga mai itu uma o le lalolagi ua faʻaalia iinei e taʻu atu i le lalolagi a latou lava tala ma faʻaalia eseʻese measina Aganuu ua aumaia ai le tele o mea faʻateʻia i le lalolagi.(Kiliki e faitau "Golden Sands gu liquor Created Brilliant Toe, Maua le "Special Gold Award" i le Panama World Expo!" e aoao atili ai e uiga i le Panama Gold Award tala~)

微信图片_20211203143725
微信图片_20211203143838

E silia ma le selau tausaga talu ai, ina ua faia le uluai Panama Pacific Universal Exposition, sa i ai Saina i se vaitaimi o faigata tau tupe ma vevesi faaupufai i lalo o le pulega a Beiyang warlords.Ae ui i lea, o lenei faʻaaliga sa faʻatauaina lava o se avanoa e faʻaalia ai Saina i le lalolagi.

I le tasi itu, na auina atu e le malo o Beijing tagata faigaluega e sauni mo le fausiaina o le faapaologa a le malo.I le isi itu, na ia filifilia se numera o oloa mataʻina e faʻavae i luga o faʻasalalauga faʻapitonuʻu, ma mulimuli ane faʻatulagaina le sili atu i le 100,000 faʻaaliga e auai i le Iunaite Setete.

Mo Saina tuai ma poloka, o le Panama Expo o lena tausaga e le gata o se avanoa lelei mo le malo i lena taimi e faʻaalia ai se ata fou o le atunuʻu ma faʻalauiloa pisinisi, ae o le amataga foi o le tele o oloa a Saina e o atu i fafo ma manumalo i le lalolagi. tauleleia.Sa salalau lautele.O le tala o le Maotai Panama Gold Award e sau mai lenei.

I le selau tausaga mulimuli ane, ua uma ona tatou savavali ese mai tua ma le maasiasi o le tausaga ma avea ma se atunuu mauoa, malosi ma filemu.O a tatou oloa e mafai ona faʻaalia ma le mautinoa i latou lava i luga o le lalolagi ma tauva ma le tele o paaga.

E le mafai ona su'esu'eina pe o lo'o taumasuasua le manogi soya a Moutai e fa'ato'ilalo ai le aofia.Ae o aso nei, i le amataga o le seneturi, o Shen Chu, faatasi ai ma le agaga o le lagi ma le lalolagi mai le pito i luga o Chishui, na manumalo i le lalolagi i se tofo suamalie malu tulaga ese, na faaalia ai le matagofie o le sausi Saina ma le uaina, ma manumalo ai i le aloaia autasi. o faamasino na manumalo i le "Faailoga Auro Faapitoa".

O le mamalu lea o Jinshagu ava malosi i le amataga o le seneturi, ma o le mamalu foi lea o le ava Saina.

微信图片_20211203143843

Taimi meli: Tes-01-2021